GoPro Large Tube Mount (AGTLM-001)

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Закрепете своята GoPro камера за ролбари, тръби и други.
Съвместим с всички GoPro камери
Закрепете своята GoPro камера за кормилото или седалката на велосипеда, щеки и други елементи на екипировката с диаметър от 3.5 до 6.35cm. Non-slip дизайнът с пантички е перфектен за закрепване върху автомобилна скара за багажник и други подобни. Интегрираната основа се завърта на 360° за лесно фиксиране на търсения ъгъл с едно натискане на бутона. Местете камерата си лесно и удобно от един закрепващ аксесоар на друг с включената в комплекта щипка Vertical Mounting Buckle за различни гледни точки и по-динамични кадри.
Non-slip дизайнът позволява лесно поставяне върху тръбни елементи с диаметър от 3.5 до 6.35cm.
Интегрираната основа се завърта на 360° с 16 фиксирани позиции, позволяващи да изберете най-подходящия ъгъл за камерата.
Лесно местете камерата си от един закрепващ аксесоар на друг в движение с включената в комплекта щипка Vertical Mounting Buckle за различни гледни точки и по-динамични кадри.
Здрава конструкция предотвратяваща плъзгане или счупване и снижава до минимум вибрациите и смущенията в записа.
Без хлабави елементи, които биха могли да паднат и да се загубят

Комплектът включва:

Аксесоар Handlebar/Seatpost/Pole Mount
Две гумени уплътнения – малко и голямо
Щипка Vertical Mounting Buckle
Дълъг закрепващ болт

Съвместим с всички GoPro камери Продукт известен още и като Large Tube Mount AGTLM 001, LargeTubeMountAGTLM001, Large Tube Mount (AGTLM 001), LargeTubeMountAGTLM-001
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^