Feiyu Tech FY-G4 GoPro

Feiyu Tech FY-G4 GoPro

Този продукт не присъства сред предлаганите от партньорите ни.
Разгледайте изброените по-долу.
Последно известна цена (17.08.2017): 629,00 лв

Още интересни продукти

Описание
Лесната за употреба стойка FY- G4 е перфектната комбинация от прецизна техничност и електроника. Тялото разполага с безколекторен мотор със супер гладко движение и здрава алуминиева конструкция. Редовните лесни за инсталация ъпдейти на фърмуеъра означават нарастване на функционалността и подобряване на  представянето с течение на времето. Това е перфектният инструмент за заснемане на кадри с GoPro HERO4, готов за работа веднага след разопаковането.
Новият по-чист и елегантен дизайн и липсата на кабели гарантират по-добро представяне по време на заснемане. С дължина от 239мм и тегло 265g, стойката е удобна за продължително снимане с ръка.
След 4 поколения разработки, FeiYu установяват, че 118 милиметровият грип притежава идеалната ергономична дължина за опериране на GoPro камера с една ръка.
Простотата е ключът към доброто функциониране. Три режима на работа обхващат целия спектър наземни операции.
Добре обмисленият дизайн на захващащите камерата елементи предотвратява загубата и и същевременно поддържа стойката лека, бърза и удобна за снимане във всеки един момент.
Стойката предлага възможност за удължаване с цел да задоволи нуждите на всички потребители, предлагайки по-гъвкави ъгли на заснемане и по-голям обхват на кадъра.
FY-G4 предоставя контрол върху трите оси - Roll, Pitch и Heading за разнообразни и вълнуващи кадри от различни ъгли. Забавлявайте се снимайки ниско до земята, наопаки или си направете отлично стабилизирано selfie.
 FY-G4 предлага и interfacе за подаване на енергия директно към Gopro камерата, позволявайки и да функционира дори без поставена батерия. Режими:Heading Following Mode - Pitch и Roll осите са заключени,  камерата се върти гладко по Heading направлението.
Heading And Pitch Following Mode - Roll оста е заключена , камерата се върти гладко по Heading и Pitch направленията.
Locking Mode - Камерата е заключена в статично положение.
Special Working Condition (Inversion Mode) - В който и да е режим, натиснете бутона три пъти подред и стойката влиза в inversion режим и автоматично преминава в Heading режим. Завъртете стойката за да заснемете още по-вълнуващи кадри сменяйки комбинацията от режими. За излизане от inversion режима отново натиснете бутона три пъти последователно. Начини на заснемане:Гладко и стабилно заснемане: снимане с ръка, при движение дръжте стабилно, а про време на ходене - леко и здраво.
Нагласяне на Pitching ъгъла: Натиснете главния бутон два пъти за да влезете в Heading And Pitch Follow режим. Дръжте стойката под желания ъгъл и натиснете бутона отново за да стартирате Heading Follow режим и да заключите камерата в тази позиция.  
Selfie: Обърнете стойката на 180° така че камерата да гледа към вас. След това нагласете  желания ъгъл използвайки Heading and Pitch Follow режима описан горе. Вече можете да се заснемате с лекота.
Гъвкава употреба на Inversion режима: Натиснете главния бутон три пъти подред. В този режим може да държите стойката с камерата надолу което позволява заснемане на кадри от по-ниска гледна точка. При снимане по време на дейности с висока скорост е полезно да държите стойката успоредно на земята. Инструкции:1. Инсталирайте камерата върху стойката правилно.  
2. Поставете G4 стойката неподвижно легнала върху стабилна плоскост така че камерата да е стъпила с долната си страна върху нея.
3. Включете стойката.
4. G4 е активна и ще се включи автоматично. Вземете я в ръка за да оперирате нормално. FY-G4 има нужда от рестартиране и повторение на процедурата в следните случаи:1. Ако след включване камерата не е правилно хоризонтирана по Roll или Pitch осите.  
2. Когато стойката е със заключено Heading направление, но се движи по него инцидентно. Продукт известен още и като FY G 4 GoPro, FYG4GoPro, FY G4 GoPro, FY-G4GoPro
Мнения

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^